Facilitaire inkooppakketten

Een onderdeel dat wordt onderschat als het gaat om de inkooppakketten in de Gezondheidszorg, is het inkopen van facilitaire pakketten. Dit varieert van het inkopen van de afvalverwerking tot drukwerk en van schoonmaak tot bedden en matrassen. Vaak wordt gedacht dat daarin bijna geen verbeteringen mogelijk zijn en daardoor kan een zorgorganisatie een inkoopbesparing mislopen en zo dus niet de kosten verlagen.

 

De afgelopen jaren hebben de Summit consultants aanzienlijke resultaten behaald in dit specifieke vakgebied en dus in het bijzonder door de manier waarop met de business case wordt omgegaan op basis van de Total Cost of Ownership, of TCO. Het inkoopmanagement van Summit Group leidt daardoor tot een kostenverlaging bij non profit, welzijn en zorginstellingen, zoals verpleeg en verzorgingshuizen en thuiszorg, maar ook bij kinderopvang, GGZ instellingen, gehandicaptenzorg en jeugdzorg.

 

Summit Group heeft onder meer ervaring in de inkoop van: voeding (dagvers, diepvries, kant en klare maaltijden, dieet, sondevoeding), Serveerwagens, Koffie en thee, Desinfectoren, Schoonmaak, Afval / containers, Meubilair, Bedden, Matrassen en kussens, Rolstoelen, Stoffering, Drukwerk, Dossiermappen en Repro, Office supplies, Advertenties , Kerstpakketten, Kleding, Kleding uitdeling, Kua Kia, Wasserij, Transport, Auto’s en Leasing.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl