Medische inkooppakketten

Bij de medische pakketten is specifieke kennis nodig van de producten en de apparatuur, maar ook van de wensen, eisen en zorgen van de artsen in het ziekenhuis, ouderenzorg, thuiszorg (VVT) en de zorg in het algemeen. Summit Group heeft de meeste medische pakketten meermaals op de markt gezet met groot financieel succes en hoge tevredenheid over de aanbesteding bij artsen in de gezondheidszorg.

 

Vaak brengen nieuwe apparaten in bijvoorbeeld een ziekenhuis een hogere productiviteit met zich mee. Het zijn dan ook de inkooptrajecten die door hun complexheid en gevoeligheid een langere doorlooptijd nodig hebben. Summit Group kan bij de aanbesteding de inkoper advies geven over het inkoopproject en belangrijker nog, artsen technisch ondersteunen waardoor er een duidelijke inkoopverbetering ontstaat in het inkoop management en uiteindelijk ook het welzijn van een zorgorganisatie.

 

Wat Summit Group als consultancy bureau doet, is de keuzes die een zorginstelling op het gebied van inkoop management maakt, technisch inzichtelijk maken. Hierdoor ontstaat een meer strategische inkoop. En een strategische inkoop kan weer kosten verlagen, wat dus een besparing betekent op allerlei vlakken. Denk daarbij aan een besparing op exploitatie, een besparing op investeringen, een besparing op kapitaalslasten, maar ook een besparing op materiele kosten.

 

Summit Group heeft onder meer ervaring met het inkopen van: Medische apparatuur, Implantaten (plastisch, orthopedisch, cardiologisch, Stoma), Prothesen en Vaatprotheses, Hechtdraad, Staplers, Mondmaskers, Medische beeldvorming (Röntgen, Echo, MRI, CTG, EEG, Scanners), Medisch meubilair, Monitoring en Telemetrie, Videotoren, Disposables, Spuiten en Naalden, Artroscoop, Laparoscoop, Endoscoop, Loboscoop, Cystoscoop, Anesthesie producten en Pijnbestrijding, Procedure Tray’s, Instrumentarium, Trocars, Radiofarmaca en Oncologische producten, Drains, Stents en Katheters, OK inrichting, Centrale Sterilisatie Afdeling, Apotheek en Medicamenten, Laboratorium apparatuur en laboratorium diensten.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl