Lean

Lean staat voor "de slanke organisatie", iets wat Summit Group toepast in de productiviteitsprojecten. Klant en medewerker staan centraal. Door op deze manier te analyseren kunnen overbodige processtappen geëlimineerd worden met behoud van dezelfde kwaliteit. Focus op het creëren van waarde en elimineren van verspilling. Hierdoor wordt de kwaliteit verbeterd en de kosten dalen. Dit betekent een stijging van de winst en een hogere klanttevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. Lean wordt aangevuld met Lean - Six Sigma (de perfecte organisatie) wat zich richt op het meetbaar maken van de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Voor beide geldt dat de verbeterprojecten stapsgewijze worden uitgevoerd en dat afdeling overschrijdende samenwerking wordt gestimuleerd.

 

Om u een inkijkje te geven in de vele projecten van Summit Group hebben we enkele voorbeelden op een rijtje gezet. 

Externe en interne logistiek optimaliseren

Externe en interne logistiek optimaliseren


Het is van belang dat bestelde artikelen of producten op de betreffende locaties of afdelingen terecht komen.

Lees meer

P2P – Purchase to Pay

P2P – Purchase to Pay


Automatisering van een handmatig administratief proces van bestelling tot factuur afhandeling.

Lees meer

Procesoptimalisatie Primaire Proces

Procesoptimalisatie Primaire Proces


Totaalbeoordeling van het primaire (zorg) proces d.m.v. studies op de werkvloer. De doelstelling is een zo efficiënt mogelijke inrichting van de primaire processen.

Lees meer

ICT Cloud Platform

ICT Cloud Platform


Met nieuwe ICT technologieën het primaire proces beter ondersteunen. Tegelijkertijd worden de beheerskosten van de IT-afdeling gereduceerd.

Lees meer

Ervaring in productiviteit

Ervaring in productiviteit


Summit Group heeft onder meer ervaring in het verbeteren van productiviteit in diverse gebieden. Lees meer over deze gebieden door op de 'Lees meer' button te klikken.

Lees meer

Rintin Inkoopsysteem met facturatie afhandeling voor assortiment beheersing

Rintin Inkoopdashboard voor assortiment beheersing: Zien wat er gebeurt


Een Inkoopdashboard dat zelfstandig of in combinatie met een P2P systeem de inkoop van al uw assortimenten van materiële kosten bewaakt. Continue assortiment optimalisatie en borging van beoogde besparingen. Dit met als doel om het aankoopgedrag van zorgmedewerkers te veranderen, managers het verbruik ten opzichte van de begroting te tonen en inkopers te helpen alle contractafspraken continue te monitoren.

Lees meer

Farmaceutische Zorg

Farmaceutische Zorg


Optimalisatie van het gehele farmaceutische zorgproces. Uitgangspunt is dat de dienstverlening naar de cliënt toe zo optimaal mogelijk is met inachtneming van kwaliteit, veiligheid conform wet en regelgeving, met zo min mogelijk MIC meldingen.

Lees meer

Voeding

Voeding


Voor alle interne en logistieke aspecten rondom voeding zijn efficiënte oplossingen. Kostenbesparing door gestroomlijnde processen en inzicht in kostenposten.

Lees meer

Variabiliteitsreductie en Capaciteits­management

Variabiliteitsreductie en Capaciteits­management


Het realiseren van variatie reductie in de vraag naar zorg in zowel de care als cure sector. Pieken en dalen in de zorgvraag zorgen voor een verschillend variatiepatroon.

Lees meer

Slimme Nachtzorg

Slimme Nachtzorg


Optimale organisatie van de nachtzorg en thuiszorg realiseren met behulp van de laatste slimme domotica technieken.

Lees meer

Verpleegkundigedienst

Verpleegkundigendienst


De inzet van een verpleegkundigendienst is een concreet voorbeeld van (zorg) procesoptimalisatie. Door permanente aanwezigheid ontstaat constant aanbod van de dienst, wat weer leidt tot een constante vraag.

Lees meer


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl