Skip to main content

AANBESTEDING FACILITAIRE PRODUCTEN EN DIENSTEN


Aanbesteding Facilitaire producten en diensten

De inkoop van facilitaire producten en diensten spelen een onderschatte rol bij zorginstellingen. Deze pakketten omvatten verschillende aspecten, van afvalverwerking en drukwerk tot schoonmaak en bedden met matrassen. Het wordt vaak gedacht dat er weinig ruimte is voor verbetering op dit gebied, waardoor zorgorganisaties besparingen mislopen en de kosten niet kunnen verlagen, de kwaliteit niet kunnen verhogen of de processen kunnen vereenvoudigen.

Gelukkig hebben de Summit consultants de afgelopen jaren aanzienlijke resultaten behaald op dit specifieke terrein, met name door hun benadering van de business case op basis van de Total Cost of Ownership (TCO). Het inkoopmanagement van Summit Group heeft geleid tot kostenverlaging bij non-profitorganisaties, welzijnsinstellingen en zorginstellingen zoals ziekenhuizen, VVT-instellingen (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg), kinderopvang, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en jeugdzorg.

Summit Group heeft ruime ervaring op het gebied van inkoop van diverse producten. Hierbij kunt u denken aan voeding (zoals dagverse producten, diepvriesmaaltijden, kant-en-klare maaltijden, dieetproducten en sondevoeding), serveerwagens, koffie en thee, desinfectoren, schoonmaakmiddelen, afvalcontainers, meubilair, bedden, matrassen en kussens, rolstoelen, stoffering, drukwerk, dossiermappen en reprografie, kantoorbenodigdheden, advertenties, kerstpakketten, kleding, kledinguitdeling, wasserijdiensten, transport, auto’s en leasing.

Het doel van Summit Group is om zorgorganisaties te helpen kosten te verlagen en efficiënter te werken op het gebied van facilitaire inkoop. Met hun expertise en focus op Total Cost of Ownership bieden ze op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van ziekenhuizen, VVT-instellingen en organisaties in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Door gebruik te maken van de diensten van Summit Group kunnen deze organisaties hun inkoopprocessen optimaliseren en besparingen realiseren, waardoor er meer middelen beschikbaar zijn voor de kwaliteit van zorg en ondersteuning die ze bieden.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en ervaren partners voor het inkopen van facilitaire pakketten in de Gezondheidszorg, is Summit Group de juiste keuze. Ze begrijpen de specifieke behoeften van ziekenhuizen, VVT-instellingen en organisaties in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ en zorgen voor efficiënte inkoopprocessen die kostenbesparingen opleveren. Neem vandaag nog contact op met Summit Group om te ontdekken hoe ze iedere zorgorganisatie kunnen helpen om de inkoopkosten te verlagen en de kwaliteit van zorg te verbeteren.