Skip to main content

Aanbestedingen


Revolutioneer de inkoop voor uw zorginstelling met onze toonaangevende experts!

Inkoopmanagement

Aanbesteding voor Medische producten en diensten

De inkoop van medische inkooppakketten kan op verschillende manieren worden verbeterd. Hier zijn enkele mogelijke benaderingen:

Inkoopmanagement

Aanbesteding Verplegende en verzorgende producten

Welkom bij Summit Group, de juiste partner voor het inkopen van verplegende en verzorgende inkooppakketten voor zorginstellingen.

Inkoopmanagement

Aanbesteding van de Inleen medewerkers primair proces

Een zorginstelling staat tegenwoordig voor de uitdaging om externe ondersteuning in te schakelen voor het primaire proces.

Inkoopmanagement

Aanbesteding Facilitaire producten en diensten

De inkoop van facilitaire producten en diensten spelen een onderschatte rol bij zorginstellingen. Deze pakketten omvatten verschillende aspecten, van afvalverwerking en drukwerk tot schoonmaak en bedden met matrassen.

Inkoopmanagement

Aanbesteding en optimalisatie van het schoonmaakproces

Bij schoonmaak in zorginstellingen zijn er verschillende aspecten waarop gelet moet worden. Enkele belangrijke punten zijn:

Inkoopmanagement

Aanbesteding van de Externe en interne Logistiek

Het optimaliseren van de externe en interne logistiek in zorginstellingen is van groot belang. Het is essentieel dat de bestelde artikelen en producten op de juiste locaties en afdelingen terechtkomen.

Inkoopmanagement

Aanbesteding Vastgoed, Onderhoud en Techniek

Welke belangrijke rol speelt vastgoed, onderhoud en techniek bij een zorginstelling? En hoe kan een inkoopadviseur daarin van toegevoegde waarde zijn?

Inkoopmanagement

Aanbesteding ICT producten en diensten

De aanbesteding voor ICT-producten en -diensten speelt een steeds grotere rol in de zorg. Hoewel dit vakgebied op het eerste gezicht ver van de zorg lijkt te staan, wordt het vaak over het hoofd gezien door inkoopmanagers bij aanbestedingen.

Inkoopmanagement

Aanbesteding en project management zorgdomotica systeem

Een zorgdomotica systeem is een geavanceerd systeem dat technologie en automatisering integreert om de zorg en veiligheid van zorgmedewerkers, patiënten en cliënten in de zorgsector te verbeteren.