Skip to main content

Aanbesteding Verplegende en verzorgende producten


Inkoopmanagement

Welkom bij Summit Group, de juiste partner voor het inkopen van verplegende en verzorgende inkooppakketten voor zorginstellingen. Onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied stellen ons in staat om iedere zorginstelling te voorzien van hoogwaardige producten en diensten, naast onze expertise in medische pakketten.

Of het nu gaat om verzorgend wassen, wondpakketten, medische disposables of andere benodigdheden, onze consultants hebben een diepgaand inzicht in verschillende markten en inkoopmogelijkheden. Ze kunnen waardevol advies geven en jou ondersteunen bij het maken van strategische inkoopbeslissingen die zorgprocessen optimaliseren en kostenbesparingen realiseren.

Het is essentieel om onze consultants van Summit Group zo vroeg mogelijk in het inkoopproces in te schakelen. Op die manier kunnen ze vanaf het begin bijdragen aan betere resultaten en mogelijk grotere kostenbesparingen. Onze ervaren consultancymedewerkers zorgen ervoor dat de prijs- en kwaliteitsvoorwaarden inzichtelijk zijn voor de inkoper. Met behulp van de Total Cost of Ownership (TCO)-analyse brengen ze zowel de financiële als de kwalitatieve gevolgen van elke keuze in kaart. Dit stelt jou in staat weloverwogen beslissingen te nemen die zowel uw budget als de kwaliteit van de zorg ten goede komen.

Summit Group heeft een bewezen staat van dienst in het inkopen van diverse producten en diensten voor zorginstellingen, waaronder ouderenzorg, thuiszorg (VVT), jeugdzorg, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en andere non-profitorganisaties. We hebben expertise opgebouwd in verschillende categorieën, zoals verzorgend wassen, wondpakketten, gipskamerbenodigdheden, thermometers, handschoenen, klompen, stoma-producten, incontinentiematerialen, bloeddrukmeting, laboratoriumbloedanalyse, infusen en infuusstandaarden, defibrillatie en reanimatieapparatuur, trolleys en zuilen, vacuümtherapie en bloedbuisjes (vacutainers).

Door gebruik te maken van de expertise van Summit Group kunnen ziekenhuizen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en VVT-instellingen profiteren van efficiënt inkoopbeheer, kostenbesparingen en hoogwaardige producten en diensten die van essentieel belang zijn voor de verpleging en verzorging van patiënten of cliënten. Onze consultants begrijpen de unieke behoeften van ieder type zorginstelling en kunnen strategische inkoopbeslissingen nemen die gericht zijn op het optimaliseren van zorgprocessen en het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten of cliënten.

We staan klaar om een zorginstelling te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen die leiden tot verbeterde efficiëntie en kwaliteit in uw zorgpraktijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Summit Group kan helpen om het inkoopmanagement te optimaliseren en de best mogelijke zorg te bieden aan patiënten of cliënten. Samen creëren we een solide basis voor succes in de zorgsector.