Skip to main content

ICT-management


Breng uw zorginstelling naar een hoger ICT-niveau!

In de razendsnelle wereld van de gezondheidszorg is het essentieel om een ijzersterk ICT-fundament te leggen. Daarom bieden wij de ervaren interim ICT-managers, Informatiemanagers en projectmanagers die jouw zorginstelling naar nieuwe hoogten tillen. Ze definiëren en implementeren een strategische ICT-visie, optimaliseren de regie op ICT-leveranciers en waarborgen een robuuste, veilige ICT-infrastructuur en Informatiebeveiliging.

Geoptimaliseerde ICT-processen zijn van levensbelang voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en VVT-instellingen. Maar wees gerust, wij hebben de perfecte oplossing om deze optimalisatie te realiseren!

Onze interim ICT-managers zijn de ervaren professionals die tijdelijk worden ingeschakeld om jouw ICT-processen te verbeteren. Met hun expertise tackelen ze specifieke uitdagingen, zoals het beheer van ICT-leveranciers en contracten. Ze garanderen een effectieve regie op ICT-leveranciers, onderhandelen scherp over contractvoorwaarden en zien toe op strikte naleving. Zo kan jouw zorginstelling betrouwbare en kostenefficiënte ICT-oplossingen implementeren.

Een strategische ICT-visie is de sleutel tot een geoptimaliseerde ICT-wereld. Onze ICT-projectmanagers nemen je mee op een reis naar de toekomst. Ze identificeren de behoeften van jouw organisatie, stellen duidelijke projectdoelstellingen vast en zorgen voor een naadloze uitvoering en implementatie van ICT-projecten.

Een onfeilbare ICT-infrastructuur is cruciaal om data veilig en snel te ontsluiten naar interne dashboards, andere zorginstellingen en zelfs een PGO. Met onze doordachte data-architectuur ben je verzekerd van betrouwbare connectiviteit en naadloze data-overdracht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het waarborgen van informatiebeveiliging! ISO 27001, NEN 7510 en de NIS2 normen zijn ons vertrekpunt om jouw gegevens te beschermen en de privacy van patiënten/cliënten te waarborgen.

Kortom, verbetering in de gezondheidszorg begint met geoptimaliseerde ICT-processen. En wij hebben de expertise om dit te realiseren! Onze interim ICT-managers en projectmanagers zijn onmisbaar voor zorginstellingen die streven naar efficiëntie, veiligheid en betaalbaarheid op het vlak van ICT.

Waar wacht je nog op? Samen verbeteren we uw zorginstelling door een slimme ICT-strategie!