Skip to main content

Interim management


BRENG UW ZORGINSTELLING NAAR EEN HOGER ICT-NIVEAU!

Inkoopmanagement

Interim ICT Manager

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde ICT-toepassingen voor zorginstellingen! Bij Summit Group weten we dat een krachtige en goed georganiseerde ICT-infrastructuur van cruciaal belang is in de snel evoluerende gezondheidszorg. 

Inkoopmanagement

Interim Informatiemanager

Verrijk uw zorginstelling met onze ervaren specialisten in informatiestrategieën! Bij Summit Group begrijpen we dat informatie de kern vormt van de moderne gezondheidszorg. 

Inkoopmanagement

ICT strategie voor zorginstellingen

In de wereld van zorginstellingen is er vaak een dilemma als het gaat om ICT. Aan de ene kant moeten ze voldoen aan wet- en regelgeving door zorgvuldigheid en beveiliging van gegevens te waarborgen.

Inkoopmanagement

Informatiebeveiliging

Bescherm uw kostbare gegevens met de adviseurs van Summit Group! In de moderne zorgsector vormt informatiebeveiliging de ruggengraat van vertrouwelijke zorgverlening. 

Inkoopmanagement

ICT Calamiteitenplan

Verzekerd zijn van een veerkrachtige, weerbare ICT-infrastructuur in elke situatie? Onze adviseurs van Summit Group zijn vaak de redders in nood als het gaat om het ICT Calamiteiten voor zorginstellingen.

Inkoopmanagement

PGO en data-ontsluiting in de zorgketen

Welkom in de toekomst van gezondheidszorg – waar onze consultants van Summit Group de sleutel vormen tot een naadloze ontsluiting van cliëntendata naar een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) of andere deelnemers in de zorgketen.