Skip to main content

AANBESTEDING ICT PRODUCTEN EN DIENSTEN


Aanbesteding ICT producten en diensten

De aanbesteding voor ICT-producten en -diensten speelt een steeds grotere rol in de zorg. Hoewel dit vakgebied op het eerste gezicht ver van de zorg lijkt te staan, wordt het vaak over het hoofd gezien door inkoopmanagers bij aanbestedingen. Gelukkig staat de consultant van Summit Group klaar om de inkoopmanager te ondersteunen met hun specifieke expertise op het gebied van ICT-producten en -diensten. Dit omvat een breed scala aan mogelijkheden, zoals de inkoop van hardware, software en ICT-dienstverlening.

Summit Group heeft ruime ervaring in het succesvol inkopen van diverse ICT-producten en -diensten. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de aanschaf van hardware, waaronder front office- en back office-apparatuur, servers en IT-infrastructuur. Daarnaast kunnen ze advies geven over de selectie en implementatie van software, zoals bedrijfsinformatiesystemen, elektronische patiëntendossiers, elektronische cliëntendossiers, software-as-a-service (SAAS) en Microsoft-producten. Bovendien kunnen ze ondersteuning bieden bij de aanschaf van licenties voor Microsoft- of Google-producten.

Naast hardware en software heeft Summit Group ook expertise op het gebied van printeroplossingen. Ze kunnen u helpen bij het beheren van het printerpark en het implementeren van follow-me-print oplossingen. Daarnaast kunnen ze adviseren bij de aanschaf en configuratie van telefonie- en datalijnen, pagers, portofoons en voice-over-Wifi-oplossingen. Met hun ervaring in glasvezelverbindingen, audiovisuele systemen en spraaktechnologie kunnen ze ook bijstaan bij het optimaliseren van deze aspecten binnen een zorginstelling.

Als kers op de taart kan Summit Group helpen bij de aankoop en levering van diverse ICT-producten en ICT-diensten, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van ziekenhuizen, VVT-instellingen en organisaties in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Ze begrijpen de unieke eisen en uitdagingen van deze sectoren en kunnen ondersteunen bij het creëren van een effectieve online aanwezigheid.

Met de uitgebreide expertise en ervaring van Summit Group op het gebied van ICT-inkoop kunt u vertrouwen op professionele begeleiding en ondersteuning bij het optimaliseren van de ICT-infrastructuur. Ze begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van de zorgsector en kunnen helpen bij het realiseren van kosteneffectieve oplossingen die aansluiten bij iedere zorginstelling. Vertrouw op Summit Group voor een succesvol aanbesteding op het gebied van ICT-producten en -diensten.